Főoldal
Tisztelt Látogató!
Tisztelt Látogató!

Köszöntöm a Faragó Utcai Óvoda honlapján, amely bepillantást nyújt az óvodánk életébe. Intézményvezetőként fontosnak tartom, hogy az óvodánkba járó gyermekek szeretetteljes, érzelmi biztonságot nyújtó, tevékenységekre serkentő légkörben nevelkedjenek, saját ütemüknek megfelelően fejlődjön személyiségük. Büszkeséggel tölt el, hogy a nevelőtestületünk és óvodánk valamennyi dolgozója értékrendjében jelen van a humánum, a szeretet, a tolerancia, az empátia, amely magas szintű szakmaisággal, az élet és természet védelmével és derűvel párosul. A családi nevelést kiegészítve törekszünk a szülőkkel partnerkapcsolat kialakítására, együttműködésre.

Ismerjék meg óvodánkat ezúton, esetleg keressenek bennünket elérhetőségeink valamelyikén, ahol bővebb felvilágosítást kaphatnak szeretett óvodánkról!

Szaniszlóné Zöld Klára Ágnes

A mi kisfiúnk sajátos nevelési igényű, így került az óvoda egyik integrált kiscsoportjába. Nagyon nehezen indultak számára az első hetek, hónapok: minden nagyon új, ismeretlen, szokatlan volt, és emiatt tünetei is felerősödtek, súlyosbodtak. Az óvodapedagógusok, az asszisztens, a dajka azon volt, hogy segítsenek neki megszokni az új környezetét, és újra jól, biztonságban érezze magát. Ehhez sok-sok türelemre, szakértelemre, rugalmasságra, kreativitásra volt szükség.Kitartóan és szeretettel fordultak a kisfiúnkhoz, nyitottan a mi véleményünk felé, és mamár nyugodtan mondhatom, hogy ennél jobb helyre, és jobb szakemberekhez nem kerülhetett volna. A kisfiúnk imád óvodába járni, ragaszkodik az őt körülvevő pedagógusokhoz. Nagyon sokat fejlődött minden elmaradásában, hiszen ebben az oviban megteremtették azokat a lehetőségeket, hogy ne csak az egészségesen fejlődő gyerekek, hanem a speciális gyerkőcök is boldog óvodások lehessenek. Minden adott: biztonságos, szép csoportszobák, nagy udvar tele játékkal, fejlesztőszoba, kutyaterápia, gyerekcentrikus szakemberek. A Faragó Utcai Óvodában tényleg a gyermek az első.


Lókodi Emese
Csoportjaink
Csoportjaink
Támogatsd az Óvoda fejlődését!

Kérjük a rendelkező nyilatkozatában, tüntesse fel adószámunkat: 18552715-1-09. Egy kisméretű borítékba kell tenni a nyilatkozatot, majd ráírni a nevet, lakcímet, és az adóazonosító jelet. A borítékot a munkahelyén az ügyintézőnek, vagy a könyvelőnek szükséges átadni.

Köszönjük, hogy adományával hozzájárult a Faragó Utcai Óvodába járó gyermekek neveléséhez, fejlesztéséhez.