Főoldal
Tisztelt Látogató!
Tisztelt Látogató!

Köszöntöm a Faragó Utcai Óvoda honlapján, amely bepillantást nyújt az óvodánk életébe. Intézményvezetőként fontosnak tartom, hogy az óvodánkba járó gyermekek szeretetteljes, érzelmi biztonságot nyújtó, tevékenységekre serkentő légkörben nevelkedjenek, saját ütemüknek megfelelően fejlődjön személyiségük. Büszkeséggel tölt el, hogy a nevelőtestületünk és óvodánk valamennyi dolgozója értékrendjében jelen van a humánum, a szeretet, a tolerancia, az empátia, amely magas szintű szakmaisággal, az élet és természet védelmével és derűvel párosul. A családi nevelést kiegészítve törekszünk a szülőkkel partnerkapcsolat kialakítására, együttműködésre.

Ismerjék meg óvodánkat ezúton, esetleg keressenek bennünket elérhetőségeink valamelyikén, ahol bővebb felvilágosítást kaphatnak szeretett óvodánkról!

Szaniszlóné Zöld Klára Ágnes

A nagyon rossz bölcsődei tapasztalat után, félelemmel vegyes izgalommal tekintettünk az óvodai évek elé.
Most már tudom, felesleges volt a szorongás, hiszen a város legjobb óvónői párosához került a kisfiunk. Azt hiszem kívánni sem lehetett volna Ildikótól és Dórikától szebb, jobb, kedvesebb óvónéniket, akik az első perctől kezdve a szívünkbe lopták magukat.
Hálásak vagyunk mindazért az áldozatos munkáért, melyet gyermekünk kiegyensúlyozott lelki és szellemi fejlődése érdekében tesznek nap mint nap, immár 4. éve.
Szeretünk Benneteket!
az Urszuly család

Csoportjaink
Csoportjaink
Támogatsd az Óvoda fejlődését!

Kérjük a rendelkező nyilatkozatában, tüntesse fel adószámunkat: 18552715-1-09. Egy kisméretű borítékba kell tenni a nyilatkozatot, majd ráírni a nevet, lakcímet, és az adóazonosító jelet. A borítékot a munkahelyén az ügyintézőnek, vagy a könyvelőnek szükséges átadni.

Köszönjük, hogy adományával hozzájárult a Faragó Utcai Óvodába járó gyermekek neveléséhez, fejlesztéséhez.