Főoldal
Tisztelt Látogató!
Tisztelt Látogató!

Köszöntöm a Faragó Utcai Óvoda honlapján, amely bepillantást nyújt az óvodánk életébe. Intézményvezetőként fontosnak tartom, hogy az óvodánkba járó gyermekek szeretetteljes, érzelmi biztonságot nyújtó, tevékenységekre serkentő légkörben nevelkedjenek, saját ütemüknek megfelelően fejlődjön személyiségük. Büszkeséggel tölt el, hogy a nevelőtestületünk és óvodánk valamennyi dolgozója értékrendjében jelen van a humánum, a szeretet, a tolerancia, az empátia, amely magas szintű szakmaisággal, az élet és természet védelmével és derűvel párosul. A családi nevelést kiegészítve törekszünk a szülőkkel partnerkapcsolat kialakítására, együttműködésre.

Ismerjék meg óvodánkat ezúton, esetleg keressenek bennünket elérhetőségeink valamelyikén, ahol bővebb felvilágosítást kaphatnak szeretett óvodánkról!

Szaniszlóné Zöld Klára Ágnes

Én az óvodát „szerelem első látásra” választottam. A rengeteg klassz programba és a hatalmas csodaszép udvarba szerettem bele. De mára már az óvónők és az igazgatónő hatalmas rajongója lettem. Az, hogy tényleg ennyi gyerek és sűrű napi rutin mellett az óvónők képesek, tudnak, és akarnak is minden gyerekre egyesével nagy figyelmet fordítani, törődést nyújtani, le a kalappal előttük. Magánbölcsiből jöttünk az oviba, és az óvoda színvonala vetekszik a magánbölcsikkel. Az igazgatónő rugalmassága és munkája is tiszteletre méltó. Ezúton szeretném megköszönni az eddigi éveket és tényleg mióta ide járunk, mindekinek ajánlgatom az óvodát! 


Starzynski Nóra
Csoportjaink
Csoportjaink
Támogatsd az Óvoda fejlődését!

Kérjük a rendelkező nyilatkozatában, tüntesse fel adószámunkat: 18552715-1-09. Egy kisméretű borítékba kell tenni a nyilatkozatot, majd ráírni a nevet, lakcímet, és az adóazonosító jelet. A borítékot a munkahelyén az ügyintézőnek, vagy a könyvelőnek szükséges átadni.

Köszönjük, hogy adományával hozzájárult a Faragó Utcai Óvodába járó gyermekek neveléséhez, fejlesztéséhez.